| Bancuri... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Gh0$T R!d3r
| Subiect: Bancuri... Dum Mar 01, 2009 1:29 am | |
| Banc cu bula si profesoara
Bula se duce la scoala si-i spune doamnei invatatoare: - Dar ce bine aratati, doamna invatatoare! Invatatoarea: - Afara!!! Se ridica Bula sa plece? Invatatoarea: - Nu tu Bula, clasa! | |
|
| |
|ZoNe|.H4U Admin
| Subiect: Re: Bancuri... Dum Mar 01, 2009 1:35 am | |
| ) | |
|
| |
|ZoNe|.cena
| Subiect: Re: Bancuri... Dum Mar 01, 2009 3:58 am | |
| Je m'appelle Vasile Mure Je veni de la padure Je gasi nevasta-n pat Se randez vous cu-n alt barbat Quand je preparai ciomagu' Mon amie sarise gardu' Il tombeau dans la urzici Sur son cur numai basici! | |
|
| |
Gh0$T R!d3r
| Subiect: Re: Bancuri... Dum Mar 01, 2009 6:59 am | |
| ) | |
|
| |
Gh0$T R!d3r
| Subiect: Re: Bancuri... Dum Mar 01, 2009 7:14 am | |
| Banc Cu Bula Si Profesoara De Geografie
Profesoara il intreaba pe Bula: -Bula care e animalul tau preferat? Bula zice: -Aaaaa... Profesoara il trimite pe Bula la colt. Vine pauza. Lui Bula ii vine sa faca pipi. A gasit gaura de la aerisirea bucatarie. Bula isi baga p*** acolo. Vine un copil la bucatarie si intreaba: -Doamna, mai aveti carnati? -Nu! A ba da mai avem unul e chiar acolo. Da oare ce s-a intmplat cu carnatul asta de nu mai iese din perete. Vazand Bula ca bucatareasa ii trage de p*** tipa: -Uliu,uliu,uliu! Profesoara ii zice: -Bravo Bula asta e raspunsul corect. | |
|
| |
|ZoNe|.cena
| Subiect: Re: Bancuri... Dum Mar 01, 2009 8:23 am | |
| ))) | |
|
| |
Gh0$T R!d3r
| Subiect: Re: Bancuri... Lun Mar 02, 2009 7:52 am | |
| mai stiu unu misto de mie lene sa scriu:)) | |
|
| |
|ZoNe|.cena
| |
| |
|ZoNe|.H4U Admin
| Subiect: Re: Bancuri... Mar Mar 03, 2009 12:20 am | |
| mai postati bancuri si nu mai radeti =)) | |
|
| |
|ZoNe|.cena
| Subiect: Re: Bancuri... Mar Mar 03, 2009 12:53 am | |
| O baba tremurand de moarte din toate incheieturile o intreaba pe vanzatoarea la Sex-Shop: - Aveti Vibrator Turbo XXL Super Strong cu baterii alcaline? - Da! - Si cum se opreste?
O baba urca in tramvai si ca de obicei toate locurile sunt ocupate. La un moment dat vede un pusti stand pe un scaun; asteapta vreo 5 minute dar baiatul nu se ridica si se face ca n-o vede. Asta indignata, ii zice: - Nu stii sa oferi si tu locul celor mai in varsta? La care pustiul raspunde: - Ce, te dor picioarele? Cand erai tanara ofereai si tu locul celor varstnici? - Bineinteles. - Vezi, de-aia te dor picioarele!!!
Ziarul de sambata scrie pe prima pagina: "Baba violata in padurea Baneasa!". Luni in acelasi ziar articolul de fond se numeste: "Invazie de babe in padurea Baneasa!". Trimite banc unui prieten pe e-mail
Sta un pescar pe malul apei cu un bat intr-o mana iar in cealalta o piatra si e observat de o trecatoare ce il intreaba curioasa? -Ce faci d-le prinzi peste? -Da. -Da cu piatra ce faci? -Ei doamna aici e tot secretul pescuitului in aceasta piatra. -Hai spune-mi si mie ca si sotul meu e pescar si de cate ori vine fara peste ma cearta si ma bate,sa-i spun si lui macar o sa am liniste. -D-na daca stai odata am sa-ti spun. -Nesimtitule,porcule.....si pleaca femeia mai departe,pe drum se gandeste ca doar nu are contor la pasarica si o sa aibe liniste acasa, asa ca se intoarce la pescar. -Bine, d-le fie. Se apucara ei de treaba dupa care d-na primeste urmatorul raspuns: -Auzi d-na cu batul asta n-am prins nici un peste,dar cu piatra asta d-ta esti a treia pe ziua de azi. | |
|
| |
|ZoNe|.H4U Admin
| Subiect: Re: Bancuri... Mar Mar 03, 2009 12:55 am | |
| ) | |
|
| |
|ZoNe|.cena
| Subiect: Re: Bancuri... Mar Mar 03, 2009 12:57 am | |
| Un politist trecut in rezerva, care se cam plictisea, a hotarat sa se ocupe cu pescuitul. Si-a cumparat manuale, undite, si-a facut rost de momeala si s-a dus la balta. Dupa 4 ore de asteptare, el reuseste sa prinda un peste mic. Furios, politistul il scoate din carlig, il apuca de coada si incepe sa-i traga palme: - Spune unde sunt ceilalti! Spune unde sunt ceilalti... Trimite banc unui prieten pe e-mail
Era odata un pescar cam ghinionist. Un trecator cam curios il intreaba: - Are balta peste? - Are... (oftand)... da-i acoperit de apa! | |
|
| |
|ZoNe|.H4U Admin
| Subiect: Re: Bancuri... Mar Mar 03, 2009 1:00 am | |
| | |
|
| |
|ZoNe|.cena
| Subiect: Re: Bancuri... Mar Mar 03, 2009 1:16 am | |
| La un restaurant pescaresc: - Serviti si moluste? - Servim pe toti clientii...
- Azi, draga mea, n-am pescuit nimic. - Stiam, iubitule, ai uitat banii acasa.
Rasela si Moritz trebuie sa plece in America, dar n-au bani decat pentru un singur bilet. Pleaca Rasela si dupa putin timp Moritz primeste 100$ intr-o scrisoare. Dupa vreo trei zile, 200$, apoi 500$ apoi 1000$. Moritz pleaca si el in America fara sa o anunte pe Rasela, ca sa-i faca o surpriza. Intra la hotelul unde locuia Rasela si o gaseste goala in pat cu unul. - El ti-a dat suta de dolari pe care mi-ai trimis-o? - Da... - Si cei 200$ tot de la el ii ai? - Da... - Si cei 500 si mia de $ tot el ti i-a dat? - Da... - Atunci inveleste omul, ca raceste..
- Care-i asemanarea dintre politicieni si porumbei? - Cat timp sunt jos, iti mananca din palma, dar cand ajung sus, se caca pe tine!
Se trezeste Basescu intr-o dimineata si iese pe balcon.Observa ca afara a nins in acea noapte cam 5 cm si iese pe balcon sa admire peisajul,cand vede scris pe zapada sub balcon cu urina "maine ai sa mori. Se anunta toate organele abilitate - SIE,DIE,SPP,SRI etc. - care incep sa analizeze cazul. Peste o ora apar si rezultatele. - Sefu, am facut toate cercetarile si avem doua vesti: una buna si una proasta. - Incepe cu cea proasta. - La analiza urinei a rezultat ca aceasta apartine lui Boc. - Nu se poate! Nu puteam primi o veste asa de proasta. Era ultima persoana la care ma puteam gandi. Si vestea buna? - La testul grafologic a iesit ca este scrisul lui Tariceanu. | |
|
| |
|ZoNe|.H4U Admin
| Subiect: Re: Bancuri... Mar Mar 03, 2009 1:26 am | |
| | |
|
| |
|ZoNe|.cena
| Subiect: Re: Bancuri... Mar Mar 03, 2009 1:29 am | |
| Doi tigani merg la furat intr-un apartament si suna telefonul in casa: -Alo familia Popescu? -Nu stiu, manca-ti-as, ca abia am intrat..
Un tigan intra intr-un bar, se aseaza la o masa si striga: - Ospatar, un rom aici. Ospatarul: - Te-am vazut da-te dracu!
Un tigan statea in penultima banca. Inspectorii se aseaza in spatele lui, in ultima banca. Profesoara pune intrebari, tiganul tot cu mana pe sus. Intr-un sfarsit, il pune si pe el sa raspunda. - Ia raspunde si tu Praleo! - Doamna, sa mor io ce picioare si tatze misto haveti. - Nesimtitule, cum iti permiti? Ai nota 2 si iesi afara magarule! In timp ce se ridica din banca, Pralea se intoarce la inspectori: - Ba, astia cu inspectia, nu mai soptiti minca-v-as, daca nu stiti!
Merge tiganul la preot sa se spovedeasca si vede cum acesta-si aseaza ceasul jos, langa el. Tiganul ingenuncheaza si ia ceasul. - Ce-ai pacatuit? il intreaba preotul. - Fur, parinte... - Spune ca ai furat nu ca furi! Tiganul baga ceasul in buzunar. - Am furat, parinte. - Ce-ai furat fiule? - Un ceas... - Si l-ai dat inapoi proprietarului? - Vi-l dau dumneavoastra parinte! - Ei, nu mi-l da mie, da-l proprietarului! - Am incercat, dar nu l-a vrut inapoi. - Pai, in cazul asta pastreaza-l, fiule... | |
|
| |
Gh0$T R!d3r
| Subiect: Re: Bancuri... Mar Mar 03, 2009 6:11 am | |
| misto ) | |
|
| |
Gh0$T R!d3r
| Subiect: Re: Bancuri... Mar Mar 03, 2009 7:03 am | |
| Intrebare: Cum a murit bula la vanatoare? A vrut sa faca poza cu blitz la pusca din fata | |
|
| |
|ZoNe|.cena
| Subiect: Re: Bancuri... Mar Mar 03, 2009 9:59 am | |
| Intr-un compartiment de tren, un oltean si un ardelean. La un moment dat, ardeleanul scoate o litra de palinca, slanina, pita, sfarma o ceapa si incepe sa manance, tragand din cand in cand si din palinca... Olteanului i se face de o dusca, dar cum sa intre in vorba? La un moment dat, vazand ca tuica e pe terminate, isi ia inima in dinti si se apropie de ardelean: - Ma cheama Radu! - Apai, no, daca te cheama, du-te... | |
|
| |
|ZoNe|.H4U Admin
| Subiect: Re: Bancuri... Mar Mar 03, 2009 10:35 am | |
| Tot tiganu si tiganca la divort. Si il intreaba judecatoru pe tigan de ce vrea sa divorteze de piranda . El ii zice : " Apoi nepotrivire de caracter , nu-i calda piranda. Si cand aude piranda aja ceva isi etaleaza toate cunostintele si ii zie : " Ohh... Hadig mo boratura ... apoi lingem-mai in PIZDA-o tura ... futeoasi pe mata-n gura ca te-a facut scurt in PULA si nu ajungi la caldura ))) By Filaret ( adik yo ) | |
|
| |
|ZoNe|.cena
| Subiect: Re: Bancuri... Mar Mar 03, 2009 10:55 am | |
| Un ardelean intra intr-un bar la New York. Barmanul il ia tare, din prima si ii spune ca in acest bar se bea numai pe pariu. - Domnule, io pun pariu cu tine ca nu poti sa bei o sticla de Whisky in 30 de minute. Ardeleanul isi cere scuze, iese din bar si apare peste 10 minute inapoi, pune banu pe tejghea si accepta provocarea. Barmanul ii da sticla, ardeleanul o termina in 10 minute. Barmanul, stupefiat. - Domnule, dar n-am crezut ca asa ceva e posibil. N-am crezut ca sunteti instare de asa ceva. Nimeni nu a mai reusit! Ardeleanul: - Nici io n-am crezut, da m-am dus la barul de peste drum sa verific! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri... | |
| |
|
| |
| Bancuri... | |
|